">Juniori pokleknuli protiv KK Univers Bosco - Košarkaški klub Samobor

Juniori pokleknuli protiv KK Univers Bosco

Nažalost, juniori su pokleknuli u srazu sa ekipom KK Univers Bosco i doživjeli su svoj prvi poraz u ovoj ligi.
Izostanak naših najboljih i izuzetno bitnih igrača (Lovro Sedlar, Gabrijel Mustafić, Šimun Mustafić, Vito Hrs…), koji zbog ozljeda ili oporavka, nisu mogli pomoći svojim suigračima, bio je nepremostiv hedikep za našu ekipu.
Ionako kratak roster je, zbog izostanka navedenih igrača, bio još kraći i na utakmici smo nastupili sa samo 6 igrača, što je iziskivalo povećanu potrošnju snage i energije igrača koji su nastupili.
Dobro smo igrali i nosili se sa protivnicima, sve do posljednje četvrtine, kada su na površinu isplivali problemi sa snagom i umorom i naši momci jednostavno nisu mogli više držati ritam sa rastrčanim protivnicima. Unatoč hrabroj borbi, morali smo priznati gostima da su danas bili bolji.
Čestitke svim našim igračima na srčanosti i hrabrosti, a najefikasniji su bili povratnik i još uvijek nedovoljno oporavljeni rekonvalescent Luka Žganjer sa 21, Dorian Lončarić sa 14 i Oliver Magdić Govedarica sa 12 postignutih koševa. Kod gostiju precizniji od ostalih su bili Roko Vlahović sa 26 i Jakov Čengić sa 25 postignutih koševa.
KK SAMOBOR : KK UNIVERS BOSCO 59 : 72 (12:15, 26:17, 12:16, 9:24)
KK SAMOBOR
Luka Žganjer 21, Dorian Lončarić 14, Oliver Magdić Govedarica 12, Patrik Šinkovec 7, Marko Musa 3, Marin Sirovica 2.
KK UNIVERS BOSCO
Roko Vlahović 26, Jakov Čengić 25, Šimun Flegar 8, Andro Pećarić 7, Luka Bilić Prcić 6, Luka Brkan 0, Šimun Udovičić 0, Luka Majdov 0, Berislav Maurović 0, Mateo Držanić 0.