">Uspješan vikend starije škole košarke! - Košarkaški klub Samobor

Uspješan vikend starije škole košarke!

Naša starija škola Košarke je protekli vikend odigrala 3 utakmice, jednu u županijskoj ligi i dvije utakmice lige Dubrava za 2005. godište.

Prva utakmica u subotu protiv Ivanića nije krenula kako smo očekivali, dosta izgubljenih lopti i nedovoljno agresivnosti je uzrokovalo da utakmica bude u egalu kroz tri četvrtine. Tek početkom četvrte čevrtine, porastom agresivnosti u obrani i napadu smo zabili 6 poena za redom i zasluženo odnijeli pobjedu.

Prva utakmica u nedjelju protiv Sesveta je krenula dobro, igrali smo agresivno u obrani i borili smo se za svaku loptu, ali nažalost u napadu nije bio naš dan. Promašili smo oko 20 otvorenih “zicera”, što nam je moglo omogućiti laganu pobjedu, međutim ovako smo do zadnje minute igrali egal utakmicu u kojoj je sretnija i spretnija bila ekipa Sesveta i odnijela pobjedu od 1 razlike.

Druga utakmica u nedjelju protiv Maksimira je bila najbolje odigrana utakmica u dosadašnjem dijelu natjecanja. Odlična obrana, borba i odličan, pametno realiziran napad uz kontre i probijanje protivnika rezultiralo je pobjedom od 15 razlike. Treba pohvaliti i Marka Dolenca koji je i u obrani i u napadu odigrao maksimalno agresivno i donio veliku razliku.