">PREDKADETI BOLJI OD ZAPRUĐA - Košarkaški klub Samobor

PREDKADETI BOLJI OD ZAPRUĐA

U subotu 08.02.2020. godine odigrana je utakmica 1. kola 3. predkadetske lige, Regije Centar. U goste nam je stigla ekipa KK Zapruđe iz Zagreba.

Iako je više od pola naše ekipe bilo bolesno protekla dva tjedna, mali Risovi su se hrabro suprotstavili kvalitetnim gostima iz Zagreba. Osim toga, Vito Čretni i Luka Žganjer su ujutro igrali utakmicu za kadete protiv Petrinje u Petrinji, a dodatan uteg im je bio što s njima nije bio njihov trener, koji je bio spriječen da bude na utakmici što ovoj pobjedi daje dodatnu težinu.

Tijekom utakmice se vidjelo i itekako osjetilo da je dobar dio ekipe bio bolestan, međutim, igrači jednostavno nisu htjeli propustiti utakmicu i tražili su da igraju, iako realno, nisu mogli dati sve od sebe. Međutim, taj duh koji su pokazali, volju i želju, zaslužuje najdublje poštovanje.

Hrabro su naši dečki ušli u utakmicu, kontrolirajući rezultat cijelim tijekom utakmice. Nisu dozvolili protivniku da se razmaše i unatoč slabosti i umoru koji je bio vidljiv, su održavali rezultat u našu korist. Trener je svim igračima dao priliku da nastupe i svi su se trudili da se pokažu u što boljem svjetlu.

Naše dečke su predvodili sjajni Luka Žganjer sa 35 i Vito Čretni sa 28 zabijenih koševa.

Dečki, čestitke na pobjedi, volji i zalaganju i samo nastavite tako i dalje…!

 

KK SAMOBOR : KK ZAPRUĐE  73 : 58 (34:27)  (16:15, 18:12, 25:18, 14:13)

 

KK SAMOBOR

Luka Žganjer 35, Vito Čretni 28, Martin Bernardić 8, Ivan Medić 2, Marko Dolenac 0, Martin Grgos 0, Bojan Klasan 0, Marko Musa 0, Šimun Mustafić 0, Patrik Šinkovec 0, Luka Štrkalj 0, Sven Znika 0.

 

KK ZAPRUĐE

Grga Udovičić 21, Petar Grizelj 13, Bartol Crnjak 7, Jakov Filipec 6, Bruno Špehar 5, Roko Škeva 2, Roko Marković 2, Jakov Potoćnik 2, Lovre Bilušić 0, Nikola Strmotić 0.