">Novosti u KK Samobor - Košarkaški klub Samobor

UTAKMICE

Novosti u KK Samobor

U proteklih mjesec dana puno toga se je dogodilo u klubu. Završetkom sezone u kojoj je ostvaren povijesni rezultat i osvojeno drugo mjesto u 2. ligi to ipak nije zadovoljilo naše apetite pa smo počeli ozbiljno razmišljati kako konačno napraviti iskorak koji će nas dovesti do prve lige. I onda se je ukazao Zdravko Radulović o kome košarkaški zaljubljenici sve znaju. Zdravko i vodstvo KK Samobor su jednostavno ‘kliknuli’ i sve je dogovoreno o kratkom roku od prvog kontakta. Njegov dolazak bio je okidač za jedno preslagivanje u klubu. Zdravko Radulović je sada prvi trener seniorske momčadi i koordinator rada svih trenera, a dosadašnji trener Marin Sedlar mu je prvi pomoćnik i ujedno trener juniora.
Postavljeni su novi ciljevi – KK Samobor u prvoj ligi i Samobor kao centar košarkaške izvrsnosti. Cilj je napraviti sredinu koja će privući mlade igrače ne samo iz samoborskog bazena nego i iz Zagreba i u kojoj će se kvalitetno raditi s mladima tako da se stvori zdrava baza i jedan stabilan prvoligaš.
Kako bi novi strateg upoznao ekipu s kojom raspolaže tijekom lipnja i srpnja organizirali smo otvorene treninge na koje su dobro došli svi koji misle da mogu konkurirati za prvu ekipu. U vrijeme kada je bilo uobičajeno zatišje u dvorani sada je vrlo živo. Juniorska i seniorska ekipa svakodnevno treniraju pokušavajući se pokazati i dokazati novom treneru. Treninzi su vrlo posjećeni pa  je počesto i velik broj radoznalih posjetitelja na tribinama.